تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی احداث کارخانه آب آشامیدنی 1401 | هزینه راه اندازی خط تولید آب آشامیدنی

معرفی طرح توجیهی آب آشامیدنی نگارش سال 1401 :

هدف از تهیه طرح توجیهی آب آشامیدنی برآورد هزینه راه اندازی کارخانه آب آشامیدنی در سال 1401 است , همه هزینه ها در واقع از صفر تا صد تولید آب آشامیدنی و بحث مالی پروژه در این طرح محاسبه شده است , همچنین درآمد کارخانه آب آشامیدنی با توجه به هزینه ها و نرخ تورم بالای  سال1401 نیز با توجه به سود هر بطری آب آشامیدنی به صورت دقیق حساب شده است .

سعی کرده ایم همه اطلاعاتی که برای راه اندازی کارگاه آب آشامیدنی نیاز است در یک فایل به صورت یکجا برای شما جمع آوری کنیم , اطلاعات مهمی چون قیمت دستگاه خط تولید آب آشامیدنی, برآورد میزان سرمایه گذاری, درآمد کارخانه آب آشامیدنی, سود هر بطری آب بسته بندی شده, هزینه های تامین مواد اولیه و حقوق و دستمزد و هزینه های آب و برق و میزان آب بها مصرفی و همچنین مهمتر از همه برآورد کلی از هزینه راه اندازی کارخانه آب آشامیدنی در سال 1401 که برای هر سرمایه گذار بسیار مهم است که برآورد دقیقی از میزان سرمایه گذاری کلی یک پروژه داشته باشداین طرح برای گرفتن مجوز آب آشامیدنی و همچنین گرفتن وام کارخانه آب آشامیدنی قابل استفاده و ارائه است.

طرح توجیهی احداث کارخانه آب آشامیدنی

آب

آب یکی از منابع طبیعی مهم روی زمین است. آب دومین ماده ضروری پس از هوا است که برای بقای همه موجودات زنده روی این سیاره ضروری است.

منبع آب آشامیدنی  مخازن و چشمه های آب زیرزمینی طبیعی و عاری از آلاینده ها یا مواد شیمیایی و صنعتی است .

پیدایش آب های بسته بندی شده در ایران به سال 1350 برمی گردد که از اولین کارخانه ها ,دماوند کارخانه های خود را افتتاح کرد. اما فرهنگ نوشیدن آب بطری در ایران از حدود یک دهه پیش آغاز شد. صاحبان مشاغل  تا چند سال پیش شاید هفته ها هم سفارش آب بسته بندی شده نداشتند , اما امروزه با توجه به جا افتادن فرهنگ استفاده از آب های بسته بندی شده همه روزه شاهد افزایش تقاضا در آب های بسته بندی شده هستیم.

 

اهمیت آب های آشامیدنی

در برخی از مناطق کشور مشکل دسترسی به آب های لوله گشی و بهداشتی دارند , مسلما اصلاح زیرساخت های قدیمی آب آشامیدنی کشور هزینه سنگینی را به همراه خواهد داشت و زمان زیادی را می طلبد. این نقص ها باعث می شود که آب بطری جایگزین مناسبی برای آب لوله کشی شود.

وزارت صنعت، معدن و تجارت حدود 140 تولیدکننده آب بسته بندی شده را به ثبت رسانده است که عمدتاً در دهه 2000 می باشد.

برای راه اندازی کارخانه آب بطری باید حداقل (2.6 میلیون دلار) سرمایه گذاری کنید.

 

تکنولوژی این کارخانه ها حتی بطری سازی عمدتاً از کشورهای اروپایی وارد می شود. بطری های نیم لیتری نزدیک به 45 درصد از تولید آب بسته بندی شده کارخانه های ایران را تشکیل می دهند.  سالانه حدود 1 تا 1.5 میلیارد لیتر آب در ایران بسته بندی می شود.

 

همه آب های بطری یکسان نیستند. آب طبیعی به این معنی است که هیچ ماده معدنی یا شیمیایی به محصول حذف یا اضافه نشده است. آب بسته بندی شده از منبع آب شهری سرچشمه می گیرد و قبل از بسته بندی تصفیه می شود.

صنعت آب بطری یک تجارت پرسود در سراسر جهان است. در سال 2015 ارزش بازار آن 170 میلیارد دلار برآورد شد و پیش بینی می شود تا سال 2022 با رشد 9.5 درصدی به بیش از 319 میلیارد دلار برسد. طبق گفته شرکت بازاریابی نوشیدنی، امروزه آمریکایی ها بیشترین آب بطری شده را در هر کشور مصرف می کنند - بیش از 25 میلیارد لیتر در سال

طرح توجیهی احداث کارخانه آب آشامیدنی

مصرف آب آشامیدنی بسته بندی شده

همه افراد باید روزانه مقدار مشخصی آب بنوشند تا هیدراته و سالم بمانند. مقدار استاندارد نوشیدنی معمولاً حدود هشت 8 لیوان در روز است، و اگرچه این مقدار ممکن است زیاد به نظر نرسد، از اینکه چه تعداد از مردم انجام آن را دشوار می‌دانند متعجب خواهید شد!

به خصوص در مدرسه یا محل کار، ما معمولاً در طول روز کاملاً شلوغ هستیم و به راحتی از کارهای به ظاهر بی اهمیت مانند آبرسانی به خود پرت می شویم. زمانی که استرس داریم، بیشتر به سراغ قهوه یا نوشابه می‌رویم تا آب.

 

اما عمل ساده داشتن یک بطری آب در اطراف، نه تنها به شما یادآوری بصری برای نوشیدن آب بیشتر می‌دهد، بلکه به شما این امکان را می‌دهد که در هر کجا و هر کجا که می‌روید آب بنوشید. ناگفته نماند که آب بطری تقریباً در همه خواربارفروشی ها و فروشگاه ها یافت می شود. مزایای راحتی آب بطری بسیار زیاد است، زیرا حمل و نقل آن بسیار آسان است و در هر شرایطی مفید است. چه سفر کنید، چه در باشگاه ورزشی، چه در محل کار، یا در سوپرمارکت مشغول به انجام وظایف خود باشید، آب بطری بهترین گزینه برای برطرف کردن تشنگی شما است .

طعم عالی و مواد مغذی اضافه شده

در حالی که اکثر مردم معمولاً نمی توانند تفاوت و مزه آب را تشخیص دهند، معمولاً آب بطری شده بسیار بهتر از آب لوله کشی است. به دلیل فرآیند تصفیه ای که آب طی می کند، آب بطری شده طعم معدنی و فلزی کمتری نسبت به آب لوله کشی دارد. اگر فردی با حس چشایی حساس هستید و مزه آب لوله کشی مانع شما می شود، ممکن است آب بطری برای شما مناسب باشد.

 

همچنین لازم به ذکر است که برخی از شرکت ها آب بطری شده را با طعم دهنده طبیعی می فروشند و مواد دیگری مانند الکترولیت ها را به آب اضافه کرده اند. این آب های طعم دار یک مزیت عالی برای آب بطری است، زیرا نه تنها طعم آب را به روشی سالم افزایش می دهد، بلکه در حین هیدراته کردن، مواد مغذی بیشتری را برای بدن ما فراهم می کند.

بدون ناخالصی

در حالی که آب لوله کشی برای آشامیدن ساخته شده است، قبل از رسیدن به شیر آب از لوله های زیادی عبور می کند. همچنین بسته به نحوه نگهداری آن، آلودگی ها و ناخالصی ها ممکن است حتی پس از فیلتر شدن به آب بازگردند.

آب بطری از این مسائل در امان است، زیرا تولید آب بطری به شدت کنترل و نظارت می شود تا مطمئن شوید که 100٪ بدون ناخالصی است. آبی که وارد بطری می شود آب در خالص ترین شکل آن است و قبلاً برای انواع مواد شیمیایی و باکتری ها آزمایش شده است.

یکی از دلایلی که چرا آب بطری هنوز هم بسیار مورد تقاضا است این است که نوشیدن آن بی خطر است. به خصوص پس از بلایای طبیعی، که ممکن است خطوط آب مختل شود یا آبرسانی آلوده شود، مزایای بدون ناخالصی آب بطری یک ویژگی عالی است. در شرایطی مانند این، آب بطری شده در واقع می تواند جان انسان ها را نجات دهد، زیرا نوشیدن آب آلوده ممکن است منجر به بیماری های شدید شود که می تواند گسترش یابد و کل جامعه را تحت تاثیر قرار دهد.

طرح توجیهی احداث کارخانه آب آشامیدنی

 

قیمت کارخانه آب آشامیدنی

معمولا قیمت کارخانه آب آشامیدنی بستگش به فاکتورهایی دارد که در ادامه با هم مرور می کنیم.

ظرفیت کارخانه و کیزان تولید آب های بست بندی شده تاثیر زیادی در کل سرمایه گذاری پروژه دارد , اگر شما بخواهید در کارخانه خود از جدید ترین و پیشرفته تربن دستگاه ها برای بسته بندی آب آشامدنی استفاده کنید مسلما باید هزینه های بیشتری پرداخت کنید .

 

هزینه راه اندازی خط تولید آب آشامیدنی در سال 1401 :

برای راه اندازی یک کارخانه تولید آب آشامیدنی  نیاز به یک خط تولید با ظرفیت تولید مشخص دارید معمولا تهیه یک خط تولید با ظریت اسمی  6000 بطری در ساعت حدود 5 تا 6 میلیارد تومن هزینه دارد , علاوه بر آن هزینه های نصب و خرید مواد اولیه و تجهیزات آزمایشگاه و هزینه های نصب و راه اندازی  را هم خواهید داشت , همچنین هزینه های مربوط به ساخت و ساز که در سال  1401با توجه افزایش قیمت مواد اولیه هزینه های ساخت بسیار زیاد خواهد بود , در کل برای راه اندازی یک کارخانه آب آشامیدنی  در سال 1401 با ظرفیت اسمی  6000 بطری در ساعت حدود 16 میلیارد تومن سرمایه نیاز دارید . ناگفته نماند می توان کارخانه را با سرمایه کمتر و هزینه های پایین تر راه اندازی کرد و بعد از مدتی کار را گسترش داد.

 

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی آب آشامیدنی نگارش سال  1401 :

برآورد زمین  یا مکان مناسب برای آب آشامیدنی
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیرکارخانه آب آشامیدنی
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل

برآورد تجهیزات لازم برای احداث کارخانه آب آشامیدنی
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل آب آشامیدنی
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
 
  طرح توجیهی آب آشامیدنی بسیار کامل است و همه مطالبی که در بالا گفته شد در طرح موجود است.
طرح آپدیت تیر ماه سال 1401  است. طرح دارای فایل ورد و پی دی اف  pdf + doc می باشد.
 

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   75000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران