تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی پرورش بلدرچین pdf-docسال 98

طرح توجیهی پرورش بلدرچین تخم گذار

پرورش بلدرچین تخم‌گذارومولد در سال‌های اخیر نسبت به سال‌های گذشته بیشتر شده است علاقه‌مندان به این کار برای تفریح ، علاقه یا کسب‌وکار اقدام به پرورش بلدرچین می‌کنند
 تخم بلدرچین در بازار با اقبال بیشتری نسبت به گوشت آن مواجه بوده است و می‌توان گفت پس از تخم‌مرغ  در رده دوم  قرار دارد به همین دلیل می‌توان به آینده این کسب‌وکار امیدوار بود.
 در همین راستا ما در شرکت الماس البرز که یک شرکت فنی مهندسی و مشاوره‌ای درزمینهٔ نگارش انواع طرح توجیهی به شمار می‌رود نمونه‌ای از یک طرح پرورش بلدرچین با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه را آماده نموده‌ایم
طرح توجیهی پرورش بلدرچین در این سایت در قالب طرح پرورش بلدرچین تخم‌گذار و طرح پرورش بلدرچین گوشتی به‌صورت ورد و pdf  در قالب دو طرح جداگانه ارائه‌شده است
این پیج مربوط به پرورش بلدرچین تخم گذار است

 
آخرین ویرایش طرح مربوط به سال 98 است

طرح توجیهی پرورش بلدرچین 1400

این طرح برای چه کسانی مفید است؟

1-مطالعه قسمت مالی برای آشنایی با هزینه‌ها و درآمدهای طرح
2- ارائه به جهاد کشاورزی برای اخذ مجوز و موافقت اصولی
3- اخذ تسهیلات بانکی

بلدرچین از کوچک‌ترین پرندگان وابسته به مرغ‌سانان است. بال‌های بلدرچین در مقایسه با جثه آن از کبک بلندتر و نوک‌تیزتر است لذا به این حیوان امکان می‌دهد به‌عنوان تنها پرنده از گروه مرغان آن به‌خوبی پرواز کند. رنگ پر حیوان نر و ماده در بسیاری از گونه‌ها مشابه و در بعضی کاملاً متفاوت است. بلدرچین‌ها دارای انواع متعدد با عادات زندگی گوناگون هستند کارهایی مانند بلدرچین ژاپنی دارای اهمیت تولیدی است گروهی همچون بلدرچین کوچک چینی به‌عنوان پرنده زینتی نگهداری می‌شوند این پرنده را به‌ندرت می‌توان در فضای باز مشاهده کرد بلکه غالباً در زمین‌های ناهموار ، کشتزارهای غلات بین علف‌های انبوه به سر می‌برد و زادوولد می‌کند تعداد تخم‌های این پرنده متغیر است لیکن با اجرا بنیان در شرایط طبیعی و بدون نور مصنوعی از نیمه اسفند تا پایان آبان در حدود ۱۰۰ تخم می‌گذارد. پس‌ازآن دو ماه توی لک رفته و از تخم می‌رود. بلدرچین در پرورش به روش صنعتی می‌تواند ۲۵۰ تا ۳۰۰ تخم در سال تولید کند. از انواع آن می‌توان به لاتین ژاپنی ، بلدرچین کوچک چینی ، بلدرچین درختی ، بلدرچین کالیفرنیایی و بلدرچین ویرجینیای را نام برد
طرح توجیهی پرورش بلدرچین تخم گذار98
لینک خرید طرح در ادامه
از تولیدات این طرح  می‌توان به تخم،جوجه و گوشت بلدرچین نام برد
مدتی است که طرح پرورش بلدرچین تخم‌گذار به یک کسب‌وکار موفق تبدیل‌شده است و موردعلاقه کسانی است که پرندگان را پرورش می‌دهند و یا کسانی که به دنبال شغل دوم هستند. بلدرچین‌ها پرندگانی هستند که می‌توان آن‌ها را به‌صورت بلدرچین گوشتی و بلدرچین تخم‌گذار پرورش داد. طرح موجود برای راه‌اندازی واحد پرورش بلدرچین تخم‌گذار است. پرورش بلدرچین تخم‌گذار را می‌توان با سرمایه کم و در یک مکان کوچک هم شروع کرد. سن بلدرچین بین 3 تا 5 سال است.
 

اطلاعاتی که لازم است درباره بلدرچین‌ها بدانید

1.    بلدرچین‌ها پرندگان کوچکی‌اند که بین 150 تا 200 گرم وزن‌دارند.
2.    بعد از 6 تا 7 هفته از زمان تولد به سن تخم‌گذاری می‌رسند و این برای پرورش‌دهندگان بسیار اهمیت دارد و ازنظر اقتصادی مهم است.
3.    وزن تخم بلدرچین بین 7 تا 15 گرم است.
4.    تعداد تخم بلدرچین در سال اول از 200 تا 300 تخم است و سپس در سال دوم به 150 تا 175 تخم کاهش می‌یابد.
5.    بلدرچین‌هایی که قرار است به‌عنوان بلدرچین تخم‌گذار نگهداری شوند باید بعد از 15 روزگی از خوراکی خوبی تغذیه‌شده باشند تا استخوان‌بندی مناسبی داشته باشند.
طرح توجیهی پرورش بلدرچین 98
6.    در تغذیه بلدرچین‌های تخم‌گذار بسیار دقت می‌شود تا زیاد وزن نگیرند زیرا بلدرچین‌های چاق نمی‌توانند به‌راحتی تخم‌گذاری کنند و موقع تخم‌گذاری ممکن است تخم در هنگام خروج از مسیر تخم‌گذاری گیر کند که همین موضوع باعث ایجاد تلفات در پرنده می‌شود.
7.    هنگام انتخاب بلدرچین باید دقت کنید که بلدرچین‌ها حداقل 6 هفته را داشته باشند.
8.    قفس‌های پلاستیکی مناسب‌ترین قفس برای نگهداری بلدرچین‌ها هستند.
روشنایی مورد نیاز بلدرچین تخمی

روش‌های بالا بردن بهره‌برداری از بلدرچین تخم‌گذار

همان‌طور که در بالا ذکر شد بلدرچین‌ها پرندگان کوچکی هستند که در سال اول پرورش بین 200 تا 300 تخم می‌گذارند, یکی از مواد بسیار مهمی در بالا بردن و افزایش بهره‌وری از بلدرچین نور است.
 
روشنایی
بلدرچین‌ها معمولاً روزانه بین 13 تا 16 ساعت روشنایی نیاز دارند. شما باید نوربالای قفس را کنترل کنید، درصورتی‌که بلدرچین‌ها 13 تا 16 ساعت روشنایی روزانه داشته باشند تعداد تخم آن‌ها افزایش می‌یابد. حتماً دقت کنید که لامپ‌ها را برای تمام شبانه‌روز روشن نگه نگذارید، زیرا بلدرچین‌ها برای خواب به چند ساعت تاریکی هم نیاز دارند.
درجه حرارات مورد نیاز بلدرچین
درجه حرارت
دمای مناسب برای نگهداری بلدرچین‌ها 21 درجه سانتی‌گراد ‌است.

فضای کافی

برای پرورش بلدرچین شما باید فضای مناسبی داشته باشید، هرچند که بلدرچین‌ها پرندگان کوچکی هستند اما ازآنجایی‌که اگر بلدرچین‌ها در استرس باشند و احساس ناامنی کنند تخم‌های زیادی نخواهند گذاشت، به همین خاطر است که برای نگهداری هر قطعه بلدرچین شما حداقل به 1 فوت مربع (0.093 مترمربع) فضا نیاز دارید. تعداد 6 بلدرچین را می‌توان در یک مترمربع بجای یک مرغ نگهداری کرد. طول قفس موردنیاز برای پرورش 50 بلدرچین 120 سانتی‌متر و 60 سانتی‌متر عرض و 25 سانتی‌متر است.
فضای کافی برای پرورش بلدرچین
لینک خرید طرح در ادامه

محیط آرام

محیطی که می‌خواهید بلدرچین‌ها را در آنجا نگهداری کنید باید آرام باشد، سعی کنید خانه یا قفس نگهداری بلدرچین‌ها را در جای آرامی باشد. محیط نگهداری بلدرچین‌ها باید به‌دوراز سروصدا و صدای ترافیک و همچنین سایر پرندگان باشد.
تهویه
محل نگهداری بلدرچین‌ها باید دارای تهویه مناسبی باشد و اطمینان حاصل کنید که جریان هوا به‌خوبی گردش پیدا می‌کند.

انکوباتور

انکوباتور وسیله‌ای برای رشد و نمو دادن است. در پرورش بلدرچین شما با استفاده از انکوباتور می‌توانید تخم بلدرچین را به‌راحتی بچرخانید. بلدرچین‌ها نژادهای مختلفی دارند و دوره جوجه‌کشی بلدرچین‌ها با توجه به گونه و نوع بلدرچین از 16 تا 23 روز طول خواهد کشید. برای نگهداری تخم‌ها در انکوباتور همه تخم‌ها به دمای 37.5 درجه سانتی‌گراد دارند و در روزهای آخر دوره دما را به 37 درجه کاهش می‌دهند.

تخم بلدرچین

چگونه تعداد تخم بلدرچین‌ها را افزایش دهیم؟

برای شما که قصد پرورش بلدرچین تخم‌گذار رادارید بالا بردن تعداد تخم‌ها بسیار اهمیت دارد و در بالا بردن میزان سود شما بسیار تأثیرگذار است. به همین خاطر در ادامه به مواردی اشاره می‌کنیم که رعایت آن‌ها می‌تواند بهره‌وری را افزایش دهد:
1-    برای افزایش بهره‌وری محل نگهداری بلدرچین‌ها همیشه باید خشک و تمیز باشد.
2-    همان‌طور که گفتیم نور در بالا بردن میزان تخم‌گذاری بسیار تأثیرگذار است به همین خاطر برای تأمین نور کافی می‌توانید از نور مصنوعی (لامپ) استفاده کنید.
3-    به‌طورکلی تولید تخم بیشتر به درجه حرارت و تغذیه، آب و مراقبت‌های مناسب بستگی دارد.
بیماری‌های بلدرچین
بلدرچین نسبت به سایر پرندگان پرورشی کمتر مستعد مبتلابه بیماری است، اما بازهم مواردی هستند که در خصوص نگهداری از بلدرچین‌ها باید رعایت شوند، ازآنجایی‌که بلدرچین‌ها پرندگان کوچکی هستند و هرگونه تغییر در آب‌وهوا، تغییر در درجه حرارت محیط نگهداری مثل بالا رفتن ناگهانی درجه حرارت محیط، می‌تواند منجر به مرگ این پرنده‌ها شود زیرا بلدرچین‌ها نمی‌تواند این تغییرات ناگهانی را تحمل کنند.
تغذیه بلدرچین

تغذیه بلدرچین‌ها

تغذیه در بلدرچین‌ها بسیار اهمیت دارد، برای آنکه بلدرچین‌ها همیشه سالم باشد لازم است که خوراک آن‌ها علاوه بر غذاهای دیگری که می‌خورند پروتئین داشته باشد و این میزان را می‌توانید به‌صورت مکمل از داروخانه‌های دامپزشکی تهیه کنید.
بلدرچین‌های متوسط روزانه به 25 گرم غذا نیاز دارند. بلدرچین‌های جوجه به غذای حاوی 27 درصد پروتئین و بلدرچین‌های بالغ به غذای حاوی 24 درصد پروتئین نیاز دارند.
طرح پرورش بلدرچین 98
لینک خرید طرح در ادامه

مزایای تخم بلدرچین

تقویت استخوان

تخم بلدرچین دارای نسبت ایدئال کلسیم و اسیدهای آمینه، ازجمله لیزی هستند.
ویتامین‌ها و مواد معدنی بدن را  تأمین می‌کند.

دارای بسیاری از مواد معدنی و ویتامین‌های مهم و ضروری برای سلامت انسان ازجمله آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، روی، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین B6، ویتامین B12، ویتامین A و ویتامین E  است.
برای ورزشکاران بسیار مفید است.
پروتئین بالا در تخم بلدرچین آن را منبع مهمی از پروتئین برای ورزشکاران تبدیل کرده .
از بین بردن آلرژی

خوردن تخم بلدرچین واکنش‌های آلرژیک را در بینی به بوهای مختلف کاهش می‌دهد، به‌خصوص با تغییر فصل‌ها در طول سال.
ایمنی را افزایش دهید

یکی از مزایای سلامتی تخم بلدرچین داشتن اسیدآمینه و مواد مغذی طبیعی در ترکیب آن است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.
مبارزه با افسردگی

منظم خوردن تخم بلدرچین باعث بهبود عملکرد مغز و برای تقویت سیستم عصبی می‌شود و احتمال ابتلا به افسردگی را کاهش می‌دهد.

کنترل دیابت

آمینولوسین موجود در تخم بلدرچین کمک می‌کند تا خطر ابتلا به دیابت را با تعادل سطح انسولین و کنترل قند خون کاهش یابد.

 

توجیه‌پذیری طرح

اگرچه بلدرچین را می‌توان در هر ابعادی پرورش داد چه از نوع تخم‌گذار باشد و چه از نوع گوشتی اما برای پرورش در مقیاس وسیع ،طوری که به‌عنوان یک شغل قابل‌استفاده باشد باید در خارج از مناطق مسکونی و به دور مرغداری‌ها و  در محیطی آرام انجام پذیرد ،چنانچه غیرازاین باشد سروصدا و بوی نامطبوع آن باعث اذیت و آزار همسایگان خواهد شد و از ادامه فعالیت شما جلوگیری به عمل خواهد آمد
طرح موجود در مقیاس 10000 قطعه و در زمینی به متراژ 500 متر قابل‌اجرا است.

 

طرح توجیهی پرورش بلدرچین 1400

نویسنده

سمیه ملکی

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران

دیدگاه های شما

افزودن یک دیدگاه