تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی تولید غذای آماده | طرح توجیهی آشپزخانه بیرون بر نگارش سال 1402 ( pdf + word )

طرح توجیهی غذای آماده
اگر قصد راه اندازی یک حرفه کم ریسک اما درآمدزا دارید، طرح توجیهی غذای آماده می‌تواند گزینه‌ای ایده آل باشد. از آنجایی که مستقیما با نیاز جامعه در ارتباط است و به دستگاه‌ها و تجهیزات گران قیمتی نیاز ندارد، یقینا پیاده سازی آن می‌تواند سود خیلی خوبی را برای اجرا کننده طرح به دنبال داشته باشد.

طرح توجیهی غذای آماده و طباخی را می توان به عنوان یک ایده برای غذای بیرون بر و تهیه غذای آماده و خانگی در صنایع غذاییو  آشپزخانه صنعتی و طرح کسب و کار غذای خانگی معرفی کرد , در زیمنه غذای آماده می توان در مکان های خاص طرح های خاص در زیمنه تهیه غذا آماده کرد مثلا رستوران ساحلی شاید ایده بسیار جالبی برای مکان های گردشگری ساحلی باشد .

طرح توجیهی غذای آماده


طرح کسب و کار غذای خانگی
بسیاری از خانم‌ها و افرادی که سرمایه لازم برای راه اندازی یک کسب و کار بزرگی را ندارد، به دنبال حرفه‌ای هستند که با کمترین هزینه بتوانند به کسب درآمد بپردازند. یکی از مشاغل زود بازده اما پرسود در بازار کشورمان، راه اندازی کترینگ یا همان آشپزخانه بیرون بر است. کترینگ در دسته مشاغل خانگی قرار گرفته و امروزه با استقبال خیلی خوبی مواجه گردیده است. درآمدزایی در این حرفه اگرچه با حداقل سرمایه امکان پذیر خواهد بود اما با این حال نیاز به مهارت و هنر آشپز دارد. افرادی که آشپز ماهر و چیره دستی هستند می‌توانند از این شغل به حداکثر سود و درآمدزایی دست پیدا کنند. داشتن هنر آشپزی برای موفقیت در این راستا الزامی می‌باشد و خانم‌های خانه‌دار و با تجربه نیز می‌توانند چنین شغلی را راه اندازی نمایند. البته همه افراد با هر میزان تجربه و مهارتی که دارند می‌توانند در این عرصه مشغول به فعالیت شوند و به کسب درآمد بپردازند.


ایده برای غذای بیرون بر
همان طور که اشاره کردیم موفقیت در این راستا مستلزم داشتن هنر آشپزی و مهارت می‌باشد. اما راه اندازی یک تهیه غذا تنها به این امر محدود نمی‌شود، بلکه پیدا نمودن مشتریان وفادار و ماندن در بازار رقابتی نیز از شروط موفقیت و کسب درآمد از این حرفه می‌باشد. بنابراین فرد باید تمام جوانب کار را ارزیابی کند و با صفر تا صد مراحل کار آشنا باشد. ایده و راهکارهای زیادی برای جذب مشتری و پیدا نمودن بازار مصرف وجود دارد که در ادامه به شرحی از آن‌ها خواهیم پرداخت:


بسته بندی کردن محصول
یکی از ایده‌های ناب و موثر در این زمینه استفاده از بسته بندی خاص و متفاوت است. مشتریان علاه بر طعم و مزه غذا به نوع بسته بندی هم بسیار اهمیت می‌دهند. از این رو کارآفرینان به عنوان یک فاکتور تاثیر گذار بر روی آن حساب ویژه‌ای می‌توانند باز نمایند.

برای این که بسته بتواند موثر واقع گردد بهتر است که دارای ویژگی‌های زیر باشد:
جنس بسته بندی: جنسی که برای بسته بندی در نظر گرفته می‌شود نباید تاثیر سویی بر روی سلامت انسان داشته باشد. یعنی در برابر تغییرات شیمیایی واکنشی با مواد و محتوا نداشته باشد.


شکل ظرف: شکل ظرف از دیگر مواردی است که بر روی موفقیت در این حرفه بسیار تاثیر می‌گذارد. شکل ظرف با نوع محتوای محصول کاملا باید هماهنگ باشد. در این راستا، فرد می‌تواند از ظروف خاص و جذاب برای جلب نظر مشتری استفاده نماید.


راه اندازی سیستم پیامک و طراحی وب سایت
هدف از راه اندازی یک کترینگ، رساندن مواد غذایی به دست مشتری است. رایج ترین و در واقع قدیمی‌ترین راه برای این که مشتری درخواست خود را ارائه بدهد، برقراری تماس می‌باشد. مشتری با برداشتن گوشی تلفن و برقراری تماس درخواست خود را سفارش می‌دهد. اما امروزه ایده‌های جذاب دیگری نیز وجود دارد که در این زمینه بسیار می‌تواند مثمر ثمر واقع گردد. که از آن جمله می‌توان اشاره‌ای به موارد زیر نمود:
سفارش غذا از طریق سیستم پیامک: یکی از خاص‌ترین روش‌های سفارش غذا؛ استفاده از پیامک است. اگر سیستم پیامک غذای بیرون بر فعال باشد، مشتری می‌تواند نوع غذا، تعداد آن و آدرس خود را به شماره مد نظر پیامک کند و از این طریق سفارش خود را ثبت نماید.


سفارش غذا از طریق وب سایت و اپلیکیشن:

از به روزترین روش‌های سفارش غذا، راه اندازی یک وب سایت است. وب سایت ایده‌ای تاثیر گذار در این راستا می‌باشد و می‌تواند با مزایای زیادی برای صاحب کترینگ و مشتری همراه باشد. در این روش، مشتری می‌تواند منوی غذا را به همراه قیمت مشاهده کند و هر کدام را که دوست داشت سفارش دهد.


هزینه راه اندازی طرح غذای آماده
طرح غذای آماده از جمله طرح‌های کم هزینه است و کارآفرین با حداقل سرمایه می‌تواند کسب و کار خود را شروع کند و به درآمدزایی برسد. میزان هزینه‌ای که در این راه صرف می‌گردد بستگی به وسعت کار و نوع محصول تولیدی دارد. هر چه که کار وسیعتر باشد در پی آن به مکان بزرگتر و تجهیزات بیشتری هم نیاز است. از این رو هزینه ثابت و مشخصی را برای این نمی‌توان در نظر گرفت.

 

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی غذای آماده ( غذای بیرون بر ) نگارش سال 1402:

برآورد زمین  یا مکان مناسب برای طرح توجیهی غذای آماده ( غذای آماده )
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه رهن و اجاره کترینگ

برآورد هزینه خرید تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و وسایل گرمایش و سرمایش
برآورد وسایل حمل و نقل ( پیک موتوری)

برآورد تجهیزات لازم برای طرح توجیهی احداث کترینگ ( غذای بیرون بر )
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش مثل خواد اولیه آشپزخانه
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه
برآورد هزینه تولید سالیانه

برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش غذاها
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

خلاصه گزارش نگارش سال 1402

1-عنوان فعاليت:

تجهیز و راه اندازی یک واحد غذای آماده(کترینگ)

2-ظرفيت اسمی :

30 هزار پرس غذا در سال

3-مجري طرح:

 

4-محل اجرا :

 

5-اشتغال طرح :

10نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

12888.44میلیون ریال معادل یک میلیارد و دویست و هشتاد و هشت میلیون و هشتصد و چهل و چهار هزارتومان

7-سرمايه در گردش :

3785.81میلیون ریال معادل سیصد و هفتاد و هشت میلیون و پانصد و هشتاد و یک هزارتومان

8-سرمايه گذاري کل طرح :

16674.25میلیون ریال معادل یک میلیارد و ششصد و شصت و هفت میلیون و چهارصد و بیست و پنج هزارتومان

9-ميزان زمين طرح :

200متر مربع

10-ميزان زمين بنا :

200متر مربع

11-ميزان تسهيلات مورد نياز :

15006.82میلیون ریال معادل یک میلیارد و پانصد میلیون و ششصد و هشتاد و دو هزارتومان

12-نوع تسهيلات :

وام 4% با باز پرداخت 7 سال

13-نقطه سربه سر :

71.94%

14-مدت برگشت سرمايه :

4سال

15-نرخ بازدهي سرمايه :

29.44%

16-تورم :

40%

17-نرخ تنزیل :

25%

 

 

  • حجم فایل  :2.270 کیلوبایت
  • محصولات طرح : غذای آماده
  • تعداد صفحات  : 35 صفحه
  • نوع فایل ورد و pdf
  • لینک دانلود بلافاصله پس از پرداخت فعال خواهد شد.
  • ضمنا یک نسخه از فایل به ایملی که در صفحه خرید وارد کرده اید ارسال خواهد شد.

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   99000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران