تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی تولید ساندویچ سرد نگارش سال 1401

طرح توجیهی تولید ساندویچ سرد نگارش سال 1401

ساندویچ سرد یکی از غذا های فست فودی است که از طرفداران زیادی برخوردار است ،از آنجا که این غذا به صورت ساندویچ صرف می شود برای خوردن آن نیازی به سفره،ظرف و قاشق و چنگال نیست و به راحتی در هر مکانی از جمله داخل خودرو قابل مصرف است.
موارد مصرف این فست فود بیشتر در
ترمینال های مسافربری
رستوران های بین راهی
دانش آموزان
دانشجویان
مسافران
کارمندان
و فروشگاه ها است.

طرح توجیهی تولید ساندویچ سرد


این غذای خوشمزه نسبت به سایر فست فود ها از قیمت کمتری برخوردار است به همین دلیل از محبوبیت خاصی برخوردار است.
این غذا را می توان به سرعت و در انواع مختلف آماده نمود.
در این طرح به چند مورد اشاره شده است.
جدول محصولات طرح

ردیف

نام محصول

1

ساندویچ کالباس خشک

2

ساندویچ کالباس خشک مخصوص

3

ساندویچ کالباس خشک مخصوص ایتالیایی

4

ساندویچ کالباس مرغ

5

ساندویچ کالباس قارچ و مرغ

6

ساندویچ کالباس قارچ و گوشت

7

ژامبون قارچ و گوشت

8

ژامبون گوشت80 درصد

9

ژامبون مرغ90 درصد

تعداد تولید در این طرح 400 عدد ساندویچ سرد در روز است.
محل طرح به متراژ150 مترمربع و به صورت اجاره ای در نظر گرفته شده است
در این طرح مواد اولیه به صورت تفکیک شده برای هر ساندویچ محاسبه شده است.

1-عنوان فعاليت:

طرح تولید ساندویچ سرد400 ساندویچ در روز(نگارش مرداد ماه 1401)

2-ظرفيت :

400 عدد در روز

3-مجري طرح:

.......................

4-محل اجرا :

.................

5-اشتغال طرح :

10نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

11583.49میلیون ریال معادل یک میلیارد و یکصد و پنجاه و هشت میلیون و سیصد و چهل و نه هزارتومان

7-سرمايه در گردش :

6458.71میلیون ریال معادل ششصد و چهل و پنج میلیون و هشتصد و هفتاد و یک هزارتومان

8-سرمايه گذاري کل طرح :

18042.20میلیون ریال معادل یک میلیارد و هشتصد و چهار میلیون و دویست و بیست هزارتومان

9-ميزان زمين طرح :

150متر مربع(رهن و اجاره)

10-ميزان زمين بنا :

150مترمربع(رهن و اجاره)

11-ميزان تسهيلات مورد نياز :

14433.76میلیون ریال معادل یک میلیارد و چهارصد و چهل و سه میلیون و سیصد و هفتاد و شش هزارتومان

12-نوع تسهيلات :

وام 5 ساله

13-نقطه سربه سر :

68.01%

14-مدت برگشت سرمايه :

5سال

15-نرخ بازدهي سرمايه IRR :

35.33%

16-تورم :

40%

17-نرخ تنزیل :

%25

18-NPV :

3491.51

 
فهرست مطالب

خلاصه گزارش    
مشخصات متقاضی و محل اجرای طرح :    
طرح توجیهی ساندویچ سرد    
معرفی طرح توجیهی زودبازده تولید ساندویچ سرد    
ساندویچ سرد:    
مزایای انواع ساندویچ سرد    
مزایای اجرای طرح توجیهی زودبازده تولید ساندویچ سرد:    
کاربرد ساندویچ سرد    
جدول درآمدهای طرح :    
زمين    
محوطه سازی    
ساختمان سازی    
ماشین آلات و تجهیزات آنها    
تاسيسات عمومي و تجهيزات با مشخصات فني آنها    
وسايل حمل و نقل    
مواد اوليه :    
آب ،برق ،سوخت مصرفي:    
برآورد هزينه تعميرات ونگهداري:    
برآورد حقوق و دستمزد نيروي انساني :    
برآورد هزينه ثابت -هزينه هاي سرمايه اي :    
-هزينه قبل از بهره برداري    
-برآورد سرمايه در گردش    
ميليون ريال سرمايه در گردش سال اول بهره برداري    
نحوه سرمايه گذاري و مشارکت با بانک    
برآورد هزينه استهلاک پس از اجرا :    
هزينه توليد ساليانه :    
برآورد هزینه های جاری طرح با نرخ تورم 40 درصد سالانه طی مدت 10 سال    
محاسبه نقطه سر به سر    
-درصد فروش در نقطه سربه سر    
سود و زيان ناويژه (سود)    
سود ناویژه    
سود ویژه    
ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت هاي آن:    
ارزش افزوده نا خالص    
ارزش افزوده خالص    
نسبت افزوده ناخالص به فروش    
ارزش افزوده خالص    
نسبت افزوده خالص به فروش    
نسبت افزوده خالص به سرمايه گذاري کل    
سرمايه ثابت سرانه    
کل سرمايه گذاري سرانه    
نرخ بازدهي سرمايه:    
دوره برگشت سرمايه:    
جدول باز پرداخت اقساط تسهيلات    
نسبت افزوده صورت حساب سود و زیان طرح
جدول محاسبات تحليل هزينه های طرح   NPV  

  • حجم فایل 2 مگابایت
  • تعداد صفحات 31 صفحه
  • نوع فایل ورد و pdf
  • لینک دانلود بلافاصله پس از پرداخت فعال خواهد شد.
  • ضمنا یک نسخه از فایل به ایملی که در صفحه خرید وارد کرده اید ارسال خواهد شد.
 

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   70000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران