تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی سفره خانه سنتی - طرح توجیهی راه اندازی مجموعه سفره خانه سنتی نگارش سال 97

طرح توجیهی سفره خانه سنتی - طرح توجیهی راه اندازی مجموعه سفره خانه سنتی نگارش سال 97
 
(طرح توجیهی سفره خانه سنتی دارای فایل ورد و فایل پی دی اف می باشد . word - pdf)

اگر شما هم قصد ره اندازی یک سفره خانه سنتی را دارید حتما سوالاتی در ذهنتان هست از جمله:
1- هزینه احداث و راه اندازی سفره خانه سنتی چقدر است ؟
2-  برای راه اندازی یک سفره خانه سنتی به چه مجوز ها و امکاناتی نیاز است؟
3- زیر هزینه های که در این کار باید خرج شود به چه صورت است ؟
4-  چه خدمات و امکاناتی را می توان در یک سفره خانه ارائه داد؟
5- مدارک لازم برای گرفتن جواز سفره خانه چیست؟

 
طرح توجیهی سفره خانه سنتی
 
 
در این مطلب سعی کرده ایم تا حدود زیادی به این سوالات شما جواب دهیم همچنین طرح توجیهی سفره خانه سنتی توسط کارشناسان مجرب شرکت الماس طرح برای شما نگارش شده است تا با کمک گرفتن از این طرح بتوانید با هزینه های و نرخ بازدهی این  طرح در سال 97 آشنا شوید.

مقدمه
سفره خانه سنتی در واقع مکانی است که در آنجا به سرو غذاهای محلی در فضایی سنتی که بیشتر بجای استفاده از میز و صندلی از تخت استفاده می شود , پرداخته می شود , در بعضی از سفره خانه های سنتی علاوه بر خدمات نوشیدنی و غذا به مشتریان خدمات چای و قهوه و قلیان نیز داده می شود .
هدف ما از ارائه این طرح توجیهی راه اندازی یک نمونه طرح سفره خانه سنتی است که در آنجا انواع نوشیدنی , انواع غذا برای صبحانه , نهار و شام و همچنین چای و قهوه و امکان استفاده از قلیان نیز برای مشتران فراهم می شود .

نکات مهم در راه اندازی سفره خانه سنتی
-    باید توجه داشته باشید که در سفره خانه سنتی  کارکنان لباس های سنتی می پوشند و همچنین در لیست غذاهای منو , غذاهای سنتی و محلی هم وجود دارد .
-     در سفره خانه سنتی باید حتما از تخت های چوبی هم استفده شود .
-    مکان موردنظر باید دارای حوض و فواره های مناسب باشد که ایمنی هم در آن حتما رعایت شود .
-    برای تامین نور سفره خانه علاوه بر استفاده از لامپ های معمولی از لامپ های با شکل قدیمی هم باید استتقاده شود .
-    همچنین برای بهتر بودن فضای کار بهتر است از یک خانه قدیمی البته محکم استفاده شود تا بتوان سنتی بودن فضا را بهتر جلوه داد.

 
  آخرین ویرایش طرح مربوط به سال 1397 است.

 
طرح توجیهی سفره خانه سنتی
 

لازم است که حتما به این موضوع دقت داشته باشید که همه این وارد برای این است که شما بتوانید فضای سفره خانه خود را یک فضای سنتی ببخشید تا مشتریان شما بعد از ورود به سفره خانه شما این فضا را بتوانند احساس کنند.

بعضی از خدماتی قابل ارائه در این سفره خانه سنتی
   پذیرایی از افراد در سفره خانه یا در تخت هایی که در آلاچیق ها برای مشتریان تدارک دیده شده است .
   در نظر گرفن یک فضای سبز که گل و گلدان های زیبا و جوی آب در آن لحاظ شده باشد.
   در نظر گرفتن یک محوطه مجهز به آلاچیق و تحت های سنتی برای رفاه مشتریان
   خدمات سرو غذا
   ارائه خدمات انواع نوشیدنی از جمله چای , قهوه و ...
ارائه خدمات قلیان

هزینه راه اندازی سفره خانه سنتی
برای راه اندازی سفره خانه شما نیاز به صرف هزینه های ثابت و متغیر دارید. که معمولا در صورتی که قصد ساخت و ساخت بنا و تاسیسات سفره خانه را داشته باشید مسلما هزینه های ثابت شما از هزینه های متغیرتان بیشتر خواهد شد .

برای برآورد هزینه لازم جهت راه اندازی سفره خانه باید مشخص شود که شما قصد دارید مکان موردنظرتان را به صورت اجاره ای تهیه کنید و یا اینکه ساخت ساز انجام دهید .

برای داشتن یک سفره خانه لازم است که حتما موارد زیر در نظر گرفته شود :
دفتر کار و پذیرش ,  چایخانه , آشپزخانه , سرویس بهداشتی ,  انبار , رخت کن و محل استراحت پرسنل و فضای سبز و طراحی جوی آب وفواره ها , درخت کاری و ایجاد باغ  , هزینه ساخت و حمل و نصب آلاچیق ها و روشنایی داخل محوطه  ,هزینه ساخت و نصب نیمکت داخل محوطه و موارد دیگری که در طرح به طور کامل با متراژ ها و قیمت های دقیق سال 97  به همه آنها پرداخته شده است .

 
هزینه راه اندازی سفره خانه سنتی

 
بعد از مشخص کردن وضعیت زمین و ساختمان  نوبت به تهیه تجهیزات و وسایل مورد نیاز است .
برای تجهیز آشپزخانه نیاز به وسایلی همچون  فر , گاز ,یخچال , سرخ کن , انواع وسایل و خرده ریز آشپزخانه و ... دارید و همچنین سایر وسایل لازم برای چایخانه و وسایل مورد نیاز برای قلیان که همگی در طرح آورده شده است .
بعد از آن نیاز به استخدام پرسنل و نیروی کار است , یادتان نرود که برای تهیه مواد اولیه مورد نیاز آشپزخانه و چایخانه هم هزینه زیادی لازم دارید که جزء سرمایه در گردش شما محسوب می شود .

در کل با در نظر گرفتن همه این موارد هزینه ای که شما برای راه اندازی یک سفره خانه لازم دارید در صورتی که بخواهید ساخت و ساز را انجام دهید چیزی حدود 800 میلیون تومان لازم دارید ولی اگر بنا را اجاره ای تهیه کنید هزینه های ساخت و ساز  و محوطه سازی و تاسیساتتان از آن کم شده و نیاز به سرمایه ای حدود 200 تا 300 میلیون تومان دارید تا بتوانید یک سفره خانه سنتی راه اندازی کنید.

 مدارک لازم جهت اخذ جواز کسب سفره خانه سنتی:
طبق ماده ۱۲ قانون نظام صنفی برای دریافت پروانه کسب از اتحادیه‌ها شرایط مختلفی در نظر گرفته شده که این شرایط به طور روشن اعلام شده در خصوص این اتحادیه اعلام شده است. در اتحادیه قهوه‌خانه‌داران و سفره خانه های سنتی تهران نیز لیست مدارکی که برای صدور جواز کسب لازم است، مشخص بوده و بر همین اساس افراد می‌توانند اقدامات لازم را انجام دهند.
1- دارای تابعيت جمهوري اسلامي ايران و داشتن پروانه كار معتبر از وزارت كار و امور اجتماعي و پروانه اقامت معتبر از وزارت كشور برای اتباع بیگانه الزامی است .
2-  6 قطعه عكس جدي
3- كپي شناسنامه و کپی کارت مل
4-  ارائه مدارك مثبت دال برداشتن سابقه سكونت به مدت 5 سال براي متقاضيان شهر موردنظر
5- ارائه سند مالكيت يا اجاره‌نامه رسم
6-   گواهي لازم مبني برت جاری بودن محل كسب يا رعايت ضوابط شهرداري محل
7-  گواهي پايان خدمت نظام‌وظیفه يا معافيت دائم
8-  ارائه گواهي عدم سوءپیشینه
9-  داشتن حداقل سواد خواندن و نوشتن
10- گواهي عدم اعتياد به مواد مخدر
11- برگ سلامت و بهداشت شخص
12- موافقت اداره اماكن نيروي انتظامي براي مشاغل خاص بر اساس آیین‌نامه مربوطه.

 
ویدیویی سفره خانه سنتی شهر فرنگ


فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی تاسیس سفره خانه سنتی نگارش سال 97:

برآورد زمین راه اندازی سفره خانه سنتی
برآورد محوطه سازی
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر ساختمان ها
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل


برآورد تجهیزات لازم برای راه اندازی سفره خانه سنتی
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل برای سفره خانه سنتی
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

1-عنوان فعاليت: احداث باغ رستوران وسفره خانه سنتی
2-ظرفيت : 200 نفر
3-مجري طرح: -
4-محل اجرا : -
5-اشتغال طرح : 15نفر
6-سرمايه ثابت طرح : 10574.85میلیون ریال
7-سرمايه گذاري کل طرح : 12098.85میلیون ریال
8-ميزان زمين طرح : 1000متر مربع
9-ميزان زمين بنا : 398متر
10-ميزان تسهيلات مورد نياز : 9679.08میلیون ریال
11-نوع تسهيلات : وام
12-نقطه سربه سر توليد : 51%
13-مدت برگشت سرمايه : 2.5سال
14-نرخ بازدهي سرمايه : 33%
 

 

 
طرح بسیار کامل است و همه مطالبی که در بالا گفته شد در طرح موجود است.
طرح آپدیت سال 97  است.



پیشنهاد می کنم از مطلب زیر هم دیدن کنید
طرح توجیهی فست فود pdf  + بیزینس پلن فست فود
 
 
طرح توجیهی فست فود word و  pdf سال 97


*** توجه : این طرح توسط شرکت الماس طرح البرز تهیه و نگارش شده است و هر گونه کپی برداری از طرح و مطالب سایت حرام و غیر قانونی است و پیگرد قانونی دارد.


 

نویسنده

قیمت:   22000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران

دیدگاه های شما

افزودن یک دیدگاه